Laadukkaat kuljetukset vaihtolavoilla ja kuorma-autoilla Nurmijärveltä

Ota yhteyttä

Emme turhaan ylpeile kokeneilla kuljettajillamme tai viimeisen päälle hiotulla kalustollamme. Me hoidamme tavarakuljetukset, vaihtolavat ja nosturipalvelut toiveidesi mukaan Nurmijärveltä kaikkialle Suomeen. Periaatteemme on, että kuljetukset tapahtuvat aina sovitussa aikataulussa!

Vaihtolavakuljetukset

Vaihtolavalle on monia käyttötarkoituksia. Vaihtolava-auto kerää monenlaista jätettä ja romua, ongelmajätettä lukuun ottamatta. Vaihtolava on mahdollista vuokrata kertaluontoisesti esimerkiksi taloyhtiön talkoisiin tai vaikka koko vuodeksi työmaalle. Pidempään kestävissä vuokrissa lava käydään välillä tyhjentämässä ja palautetaan takaisin sovittuun paikkaan. Hinta rakentuu lavan tuomisesta, välityhjennyksestä ja pois viennistä. Kerrothan meille tilatessasi, mihin lava sijoitetaan, jotta voimme ottaa huomioon mahdolliset pelastustiet ja muut esteet.

Vinkki: Rakennustöissä on parempi tilata useampi lava eri jätetyyppejä varten. Näin lajittelemme puujätteen, tavallisen rakennusjätteen ja metalliromun erilleen ja samalla säästämme jätekuluissa.

Nosturi.

Nosturipalvelut

Onko edessä monen kerroksen muutto tai tarvitsetko työmaalla auttavaa kättä konttien ja tavaroiden siirrossa? Valitse nosturi. Hoidamme työmaatilojen ja -koppien siirrot ja asennukset kätevästi. Nostamme ja siirrämme puuta, peltiä tai ilmastointikoneita. Nosturipalveluidemme avulla suursäkkien nosto on helppoa ja kouran avulla keräät esimerkiksi risukasat roskalavoille. Tehokas kalusto tekee työstä kuin työstä nopeaa!

Vinkki: Jätä nostoetäisyyden ja kantavuuden arviointi meille. Kerro meille, minkälaista nostoa tai siirtoa tarvitset, ja me hoidamme loput. Yksinkertaista!

Tavarakuljetukset

MSK-Huolto Oy tekee kappaletavarakuljetukset sopimuksella haluamaasi kohteeseen tilatussa aikataulussa. Kuljetuspalvelumme toimittaa pienet ja suuremmat rahdit luotettavasti. Käytämme kuljetuksissa avolavaisia kuorma-autoja ja ISO-kontteja, joihin viritetään pressu päälle tarvittaessa. Lavatavarat, rakennustarvikkeet ja monenlaiset myynti- ja ostotuotteet siirtyvät paikkakunnalta toiselle käden käänteessä ympäri vuoden.

Vinkki: Kysy meiltä oikea-aikaisista pikakuljetuksista. Kokeneet ja ammattimaiset kuljettajamme auttavat sinua täyttämään tavoitteesi.